Please activate JavaScript!
Please install Adobe Flash Player, click here for download

Rezeptheft

26 süß Zubereitung: Milch in em kloone Dibbe wärme un die Budder dren schmelze losse. Hefeteisch: Mehl in e Riehrschissel siebe un oddendlisch mit de Heef mische. Die annern Zudade in die warm Milch-Bud- der-Mischung dezu gebbe, alles mitm Handriehrgerät korzz uff niedrischsder Stuf verriehre, dann uff heegschder Stuf innerhalb vun 5 Minudde zu em gladde Teisch verabbeide. De Teisch zugedeggt an em warme Ord so lang gehe losse, bisser sich megglisch vergreesert hot. In de Zwischezeit es Ausbaggfett in em Dibbe odder in de Fritees uff etwa 180 Grad erhitze, sodass sich um en ins Fett gehallene Holzkochleffel Bloose bilde. De Teisch mit Mehl besteibe, aus de Schissel nemme un uff de Abbeidsfl äsch korzz dorschkneede. In 16 gleisch große Sticke teile, un zu Bällscher rolle. Uffbasse, dass de Teisch koo Risse hot. Teischbällscher zwische 2 mit Mehl besteibte Discher nommo gehe losse, bisser sich widder megglisch vergreesert hot. Zutade: 100 g Budder odder Magerin 125 ml Milch 500 g Weizenmehl 1 Päcksche Lecker’s Bio Troggeheef 1 Päcksche Lecker’s Bio Bourbon Vanillzugger 5 Trobbe Lecker’s Nadierlisches Biddermandelaroma 30 g Zugger 2 Eier (Greeß M) 1 TL Salz Fett zum Ausbagge 300 g Mamelaad E bissje Zugger Rhoihessische Kreppel Ergibt 16 Stick Aufwand

Pages